Vélemény a Clinique termékek egy csoportjáról.

Az első bejegyzésem a Clinique termékekkel kapcsolatban fejtem ki a véleményemet.

Sziasztok.

Sajnos egy hónappal ezelőtt elkövettem azt a hibát, hogy betévedtem egy Clinique boltba. Az arcbőröm száraz és ezt a boltban kitöltött teszt is beigazolta. Be is vásároltam és a vásárolt termékek nagy részével pórul is jártam. 8 terméket vásároltam. Ezek közül 6-tal meg is jártam.

1. Clinique Liquid facial soap extra mild:

Az arcomat nem tisztította meg eléggé. Utána még mindig maradt egy réteg amit micellás vizes párnával le tudtam törölni. Pedig az arcom nem piszkos annyira. Nem vagyok megelégedve a tisztítás hatékonyságával.

2. Clinique clarifyng lotion clariante 1:

Felhívták a figyelmemet hogy a szemem környékét kerüljem el vele. De ha annyira elkerültem, hogy ne irritálja a szememet akkor szinte semmit nem törlök át az arcomon. Rettenetesen csípi a szememet.

3. Clinique dramatically different moisturizing lotion:

Ezt a tonik után a krém előtt kell a bőrre felkenni. A fehér hajpántomat ahol véletlenül hozzá ért befogta sárgás árnyalatúra. És nem igazán éreztem hasznos hatását. Nem fogom használni, mert általában fehér felsőkben töltöm az itthoni arcápolásra szánt időmet és félek, hogy mindent befog.

4. Clinique moisture surge intense skin fortifying hidrator:

Egy hónapos naponta kétszeri használat után bizony még mindig száraz volt folyamatosan a bőröm. Nagyon sűrűn már délben húzódott. El sem fogom használni, mert nem váltotta be az elvárt hatást.

5. Clinique moisture surge overnight mask:

Azt állították, hogy éjszakára rajta hagyhatom az arcomon. Sajnos hiába hagytam rajta akkor sem használt semmit.

6. Clinique city block sheer:

Erre igazán nem tudok rosszat mondani csak annyit, hogy erre sminkelni szinte lehetetlen. Nem megfelelő. A fényvédelméről nem tudok véleményt mondani.

És akkor most jöjjön az a két termék ami tényleg bevált.

1. Clinique pep-start

 

Ez a szemkörnyékápoló tényleg nagyon kellemes a szememnek. Nem bántja mint a legtöbb amit kipróbáltam. Csak jót tudok rá mondani. Kellemesen frissíti a szemeim környékét és tökéletes a duzzadt szemekre. Mivel napközben sokat dolgozom a számítógép előtt ülve ezért folyamatosan nálam van és használom ha kifárad a szemem. Nagyon kellemes érzés.

2. Clinique Super balanced makeup 36 beige chiffon:

 

Ez az alapozó végre tökéletesen illeszkedik az arcom színéhez. Ez az első ami tökéletes. Nagyon jó a fedése és tökéletes a színe. Ezzel a két tulajdonságával minden elvárásomnak megfelel.

 

 

Amikről negatív véleményt mondtam azokat is használtam egy hónapig hisz csak így tudtam véleményt formálni róluk de sajnos egyik sem felelt meg az elvárásaimnak. A két termék ami megfelelt azokért vissza is fogok menni a boltba. Köszönöm hogy elolvastátok a véleményemet. Tudni kell, hogy ez csak az én véleményem. Minden ember bőre más és más. Én nem azt mondom ezzel, hogy ezek a termékek pocsékak csak azt, hogy ezek nekem nem váltak be.

Ajánló
Kommentek
  1. Én